Έφτασε ο κόμπος στο χτένι με την ταλαιπωρία που υπόκεινται καθημερινά οι πολίτες στις διασταυρώσεις του παρακαμπτήριου στη Λεμεσό από Βορρά προς νότο και αντίστροφα, κυρίως αυτή της Αγίας Φύλας.

Η πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6 δέχθηκε σωρεία οργισμένων μηνυμάτων και τηλεφωνικών παρεμβάσεων από πολίτες που τονίζουν πως η απαράδεκτη αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και καταλογίζουν στους αρμόδιους ότι δεν κάνουν τίποτα για το τεράστιο αυτό πρόβλημα.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που δόθηκε το μεσημέρι στον σταθμό μας από το Τμήμα Δημοσίων έργων, αύριο το πρωί θα διενεργηθούν εκ νέου μετρήσεις για τη διακίνηση των οχημάτων από τα έξυπνα φώτα στον κόμβο της Αγίας Φύλας τόσο από το Τμήμα όσο και από διαχειρίστρια εταιρεία.

Η όξυνση του κυκλοφοριακού επί της Αγίας φυλάξεως αποδίδεται εν μέρη στα έργα ανάπλασης του πυρήνα της Αγίας Φύλας, αλλά και στα έργα για το αντιπλυμμηρικό της Λεμεσού επί της Νίκου Παττίχη.

Με αυτά τα δεδομένα εκτιμάται πως θα απαμβλυνθεί σε κάποιο βαθμό μέχρι αύριο, που θα δοθεί στην κυκλοφορία η Νίκου Παττίχη.