Στην Ann Naisbitt, 79 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τις αρχές Απριλίου, ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Η ταυτοποίηση έγινε μετά από γενετικές εξετάσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χθες, ενώ, όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Νικολάου, η αιτία θανάτου της γυναίκας διερευνάται.

Το κρανίο είχε εντοπιστεί σε αγροτική περιοχή, μεταξύ των χωριών Κολώνη και Μαραθούντα της επαρχίας Πάφου, την περασμένη Κυριακή, 14 Μαΐου.

Ακολούθησαν εξετάσεις στη γύρω περιοχή από μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν στην κοίτη παρακείμενου ποταμού οστά, ενδύματα και άλλα αντικείμενα.

Όπως αναφέρεται, η  Naisbitt είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο στις 3 Απριλίου 2023, από συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 10 το πρωί είχε αναχωρήσει πεζή από το σπίτι της στην Πάφο και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της.