Τη ριζική επιδιόρθωση του υφιστάμενου ή την κατασκευή νέου γεφυριού στον παλιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου, μεταξύ Επισκοπής και Ερήμης, αξιώνουν οι δύο κοινότητες, τονίζοντας πως παρουσιάζει ρωγμές και ενδεχομένως να είναι επικίνδυνο.

Με αφορμή σχετικό παράπονο πολίτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο «Κανάλι 6», επικοινωνήσαμε με τον κοινοτάρχη Επισκοπής, Λεύκιο Προδρόμου, ο οποίος μας δήλωσε ότι προέβη σε πολλά διαβήματα προς τα Δημόσια Έργα για το πρόβλημα.

Υπέδειξε δε, πως το πρέμιξ που επιστρώνεται στα σημεία των ρωγμών, μετακινείται λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης στο δρόμο και πως υπάρχουν και λαμαρίνες που έχουν μετακινηθεί σε αυτό.

Ο κοινοτάρχης Ερήμης, Ανδρέας Αρέστη, με τον οποίο επίσης επικοινωνήσαμε, υποστήριξε πως θα πρέπει να κατασκευαστεί νέο γεφύρι με πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο αφού το υφιστάμενο, πέραν των προβλημάτων, είναι και στενό, ενώ στον δρόμο υπάρχει αυξημένη κίνηση λόγω της ανάπτυξης των κοινοτήτων και των τουριστών που διακινούνται στην περιοχή, μεταξύ των οποίων και πολλοί ποδηλάτες.

Το «Κανάλι 6» έχει διαβιβάσει γραπτώς τις θέσεις των δύο κοινοταρχών στα Δημόσια Έργα κι αναμένουμε τη δική τους τοποθέτηση.

Χάρης Παναγιώτου