Πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολωμονίδης τα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας, από τον Παγκύπριο Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: ‘Στην Εποχή του Κορωνοιού’.
Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά, με τη συνεργασία του Καναλιού 6 και της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, καθώς και τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού.
Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού,  Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος σε χαιρετισμό του ευχαρίστησε τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου και το Κανάλι 6 για την πρωτοβουλία που, όπως είπε, “έδωσε την ευκαιρία να καταγραφεί αυτή η αξέχαστη περίοδος της ζωής μας”. 
“Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η συμμετοχή στον διαγωνισμό όσων είχαν κάτι να πουν φωτογραφικά, στις μέρες του εγκλεισμού που όλοι βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τους φόβους μας και κατάφεραν να καταγράψουν αυτά τα πρωτόγνωρα που όλοι είδαμε και ζήσαμε.  Θέλω να συγχαρώ για αυτή την πρωτοβουλία τη Φωτογραφική Εταιρεία και το Κανάλι, γιατί διαχρονικά δίνουν την ευκαιρία να αποτυπωθεί η ιστορία της πόλης μας”, ανέφερε ενδεικτικά ο Νίκος Νικολαΐδης.
Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, παράρτημα Λεμεσού,  Μάριος Ιωαννίδης, αναφέρθηκε στην επιτυχία του διαγωνισμού και, όπως είπε, υπέβαλαν συμμετοχή 88 φωτογράφοι από όλη την Κύπρο.
“Ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα από τη μεγάλη συμμετοχή, όπως και με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Σε αρκετές περιπτώσεις στον διαγωνισμό συμμετείχαν οικογένειες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η φωτογραφία προσέφερε ευχάριστη διέξοδο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ποιοι βραβεύτηκαν:
1ο Βραβείο: Delia Dobra, ‘A love not to be questioned’
2ο Βραβείο: Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ‘Study’
3ο Βραβείο: Στέλλα Στυλιανού, ‘Διάβασμα’
Έπαινοι:
1ος Έπαινος: Κάτια Χριστοδούλου, ’Ανάσταση’
2ος Έπαινος: Κρίστης Μιχαηλίδης AFIAP, ’Κορωνοιός 19, Μαγιάτικος περιορισμός’
3ος Έπαινος: Ricci Desai, ’Memories’
4ος Έπαινος: Νίκη Παπά, ’Θέλω τη γιαγιά μου’
5ος Έπαινος: Φοίβος Σταμπολιάδης, ‘Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο’
Στα εγκαίνια της έκθεσης  παρευρέθηκαν μόνο όσοι ήταν καλεσμένοι, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μια μετά το μεσημέρι, και από τις 4 μέχρι τις 7 το βράδυ.