Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στη βιομηχανική περιοχή στο Δάλι και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή στις 12:17 ανταποκριθήκαν για την κατάσβεση της φωτιάς, 4 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου.

Η πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά μαίνεται στον 3ο όροφο του κτιρίου.

Το εργοστάσιο στεγάζεται σε πολυόροφο κτίριο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ο κίνδυνος να επεκταθεί η πυρκαγιά και σε άλλους ορόφους.

Φαίνεται ότι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, άτομα, πιθανώς εργαζόμενοι του εργοστασίου βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτηρίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ομάδας 4 μελών της Πυροσβεστικής με αναπνευστικές συσκευές, για εντοπισμό τυχόν παγιδευμένων ατόμων στο εσωτερικό του κτηρίου.

Νεότερη ενημέρωση

Μισή ώρα μετά την πρώτη ενημέρωση ο κ. Κεττής ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει παγιδευμένο άτομο. Το προσωπικό του κτιρίου έχει εκκενώσει το κτίριο πριν της άφιξη της Πυροσβεστικής.

Αυτή την στιγμή γίνεται καταμέτρηση των εργαζομένων. Η ομάδα της Πυροσβεστικής συνεχίζει την κατάσβεση και έρευνα της σε όλους τους ορόφους του κτιρίου. Κλήθηκαν προληπτικά ασθενοφόρα οχήματα για παροχή Πρώτων Βοηθειών πολύ πιθανόν για άτομα τα οποία εισέπνευσαν καπνό».