Συνεχίζει να καταζητεί η Αστυνομία τον 37χρονο, τα στοιχεία του οποίου έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, σε σχέση με τον εμπρησμό της αίθουσας του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Στη συγκεκριμένη αίθουσα-αποθήκη φυλάγονταν τεκμήρια, τριών τουλάχιστον προς εκδίκαση υποθέσεων, όπως και μερικών άλλων που είχαν ολοκληρωθεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στην αναζήτηση και του δεύτερου προσώπου που έχει καταγραφεί από τις κάμερες να βρίσκεται στη σκηνή την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Αναπάντητα, για την ώρα, παραμένουν τα ερωτήματα όσον αφορά εκείνα τα τεκμήρια στην καταστροφή των οποίων στόχευαν οι δράστες, όπως κι η ακριβής πληροφόρηση που είχαν για τη μεταφορά τους και τον συγκεκριμένο χώρο όπου βρισκόταν αποθηκευμένα.

«Απαντήσεις σ΄ αυτά τα ερωτήματα αναμένουμε από το ίδιο το Δικαστήριο, όσον αφορά αυτή την πτυχή της υπόθεσης», δηλώνει στο σταθμό μας ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, κ. Λευτέρης Κυριάκου, ο οποίος μας ανέφερε πως η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δράστες στόχευαν σε τεκμήρια σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στο Δικαστήριο την προσεχή εβδομάδα.

«Δεν μπορούμε να αποφανθούμε πως πρόκειται για συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται και δεν έχουμε καταλήξει με αποδεικτικά στοιχεία για τον στόχο των δραστών», δηλώνει ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.