Στο Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα και προφυλακίστηκαν για περίοδο 8 ημερών τα 3 πρόσωπα που συνελήφθησαν χθες στη Λεμεσό για υπόθεση κατοχής 3 κιλών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση υποστατικό του 39χρονου, όταν γύρω στις 15.30 έφθασαν στην περιοχή δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν ο 23χρονος και ο 24χρονος.
Ο 39χρονος προσέγγισε το όχημα του 23χρονου, ο οποίος φέρεται να παρέδωσε αντικείμενο στον 23χρονο οδηγό, που με τη σειρά του παρέδωσε στον 39χρονο δύο συσκευασίες.
Τα δυο οχήματα ανακόπηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ, στην περιοχή του λιμανιού ενώ ο 39χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή εντός του υποστατικού, αλλά στη συνέχεια προσέγγισε τα μέλη της Αστυνομίας και συνελήφθη.
Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στη σκηνή και στα δύο οχήματα, όπου εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 23χρονου, μία συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους ενός κιλού, ενώ εντός της περίφραξης παρακείμενου υποστατικού, εφαπτόμενου με το υποστατικό του 39χρονου, εντόπισαν άλλες δύο συσκευασίες, με κάνναβη μεικτού βάρους δύο κιλών.
Στο αυτοκίνητο του 23χρονου βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται, ενώ στο όχημα του 24χρονου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου.