Δέκτης αρκετών παραπόνων έγινε τις τελευταίες μέρες ο Σταθμός μας σε σχέση με την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας.

Αρκετοί ακροατές υποστήριξαν μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6, ότι βρέθηκαν προ δυσάρεστης εκπλήξεως, αφού ενώ θεώρησαν ότι προέβησαν σε ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας, καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων.

Κάποιοι ανέφεραν ότι είχαν προβεί σε πληρωμή του τέλους ανανέωσης της άδειας κυκλοφορίας, αλλά δεν κατείχαν τα σχετικές αποδείξεις. Άλλοι υποστήριξαν ότι είχαν τις αποδείξεις αλλά η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία, επειδή δεν ήταν ενημερωμένο το σύστημα της τροχαίας.

Ακροατής του Σταθμού μας με παρέμβαση του ανέφερε ότι γλύτωσε το πρόστιμο, καθώς οι επί καθήκοντι Αστυνομικοί παρέπεμψαν το θέμα για έλεγχο μέσω του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου κληθείς από τον Σταθμό μας να απαντήσει για το θέμα, ανέφερε ότι το σύστημα με το οποίο διεξάγονται οι έλεγχοι στους δρόμους λαμβάνεται απευθείας από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Το Κανάλι 6 απευθύνθηκε για το θέμα και στο γραφείο της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ζητώντας την θέση του Τμήματος. Μέχρι στιγμής, δεν λάβαμε οποιαδήποτε απάντηση.