Εξιτήριο έλαβε σήμερα ο Μητροπολίτης Λεμεσού αφού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος -σύμφωνα με την ανακοίνωση- θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού σήμερα, 29 Μαρτίου, έχει πάρει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό. Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με εμπιστοσύνη και ιατρική επάρκεια προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο, όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως κατά τις ημέρες της νοσηλείας του.

Ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράστασή τους και τις προσευχές τους όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του Πανιερωτάτου στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε διάπειρα να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία αυτή και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο.