Υπόθεση κλοπής, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, άρνηση παροχής στοιχείων σε αστυνομικό, αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη και δημόσια εξύβριση, διερευνά η Αστυνομία εναντίον προσώπου ηλικίας 25 ετών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 19:30 ένα πρόσωπο ηλικίας 25 ετών βρισκόταν σε κατάστημα υπεραγοράς στη Γεροσκήπου όταν έγινε αντιληπτός από υπάλληλο να έχει στην τσάντα του ένα μπουκάλι ουίσκι.

Η υπάλληλος, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, αντιλήφθηκε τον ύποπτο ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να περάσει από τα ταμεία χωρίς να πληρώσει και έχοντας στην τσάντα του την μπουκάλα της οποίας το πάνω μέρος εξείχε. Την ίδια ώρα η υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι δίπλα της ακριβώς υπήρχε αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν στην υπεραγορά, αλλά ήταν εκτός υπηρεσία, τον οποίο και τον ενημέρωσε. 

Ο αστυνομικός πλησίασε τον ύποπτο, του αποκάλυψε την ταυτότητά του και του ζήτησε τα στοιχεία του. Ο 25χρονος φέρεται να αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, να αντέδρασε και να έσπρωξε τον αστυνομικό, ο οποίος έπεσε στο πάτωμα και να τράπηκε σε φυγή.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, καταδίωξε τον ύποπτο και τον ανέκοψε σε απόσταση 200 μέτρων σε πρατήριο καυσίμων στην ίδια οδό, τον συνέλαβε για αδίκημα άρνησης παροχής στοιχείων σε όργανο της τάξης, επίθεσης σε αστυνομικό. Για την ακινητοποίηση του υπόπτου συνέδραμαν και πολίτες, οι οποίοι είδαν τον αστυνομικό να καταδιώκει τον ύποπτο. Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό όπου εκεί φέρεται να εξύβρισε τον αστυνομικό που τον συνέλαβε με αποτέλεσμα να παραμείνει υπό κράτηση. 

Πηγή: ΚΥΠΕ