Ο ΠΑΣΠ μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε τονίζει την ικανοποίηση του σχετικά με το γεγονός πως η ΑΕΚ συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές της. Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφκσι.

Αναλυτικά:

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να χαιρετήσει την πρώτη συμφωνία ομάδας Α’ Κατηγορίας με τους ποδοσφαιριστές της. Μια συμφωνία που βρίσκει σύμφωνες και τις δύο πλευρές και μάλιστα έγινε με μια πρόταση η οποία ικανοποίησε αμέσως τους ποδοσφαιριστές και έκλεισε πολύ γρήγορα χωρίς να χρειαστεί καμία παρέμβαση από τον Σύνδεσμο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος.

Θέλουμε να συγχαρούμε τη διοίκηση του κ. Καραπατάκη αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έδειξαν αμοιβαίο συμβιβασμό και κατανόηση και να ευχηθούμε να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες τον δρόμο που χάραξε η ομάδα της Λάρνακας. Εμείς θυμίζουμε βρισκόμαστε στη διάθεση όλων των ομάδων όπου χρειαστεί και μας ζητηθεί να βοηθήσουμε στις διαπραγματεύσεις κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει.

Παράλληλα ζητήσαμε μερικές δηλώσεις από τον αρχηγό της ΑΕΚ, Ivan Trickovski:

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον ΠΑ.Σ.Π. για την δράση του, τις συμβουλές και τη βοήθεια που μας έδωσε στις συναντήσεις που έκανε με τους αρχηγούς και ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας. Στην περίπτωση τη δική μας, δεχθήκαμε μια πρόταση από την διοίκηση της ΑΕΚ η οποία βρήκε όλους τους παίκτες ικανοποιημένους από την αρχή και έτσι δεν χρειαστήκαμε οποιαδήποτε βοήθεια από τον Σύνδεσμο μας. Παρόλα αυτά πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται στον ΠΑ.Σ.Π. για την πολύτιμη βοήθεια τους όλες αυτές τις μέρες στους ποδοσφαιριστές και να δηλώσω τη στήριξη μου προς τον Σύνδεσμο.

Όταν είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε οι ποδοσφαιριστές μαζί με την διοίκηση από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι θα πήγαιναν όλα πολύ καλά διότι αυτό έχει δείξει η ιστορία μας. Εδώ και χρόνια η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχει δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Είναι ενδεικτικό πως δεν είχαμε ποτέ καθυστέρηση σε μισθούς όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Έτσι η συνομιλία μας ήταν πολύ εύκολη και γρήγορα καταλήξαμε σε μια συμφωνία που θα βοηθήσει τον σύλλογο.

Τώρα ο επόμενος στόχος μας είναι να επανέλθουμε το γρηγορότερο στις προπονήσεις εντός γηπέδου και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε και πάλι σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών στα θέματα υγείας η οποία είναι πάνω από όλα. Θέλω να κλείσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας, στο Δ.Σ. της ΑΕΚ, σε όλο το προσωπικό της ομάδας και στους συμπαίκτες μου”.