Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Οίκημα του Σωματείου του Απόλλωνα, όπου παρουσιάστηκε ο Μεγάλος Χορηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για την εταιρεία Brokereo, η οποία ιδρύθηκε το 2020 και η οποία έχει ως βάση της την Λεμεσό.

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Σωματείου, Ξενοφών Χαρλάμπους, το μέλος του Δ.Σ., Βασίλης Νικολαΐδης και ο διευθηντής της εταιρείας Brokereo, Ντένις Ντενίσοφ.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του κ. Ντενίσοφ: «Επιλέξαμε τον Απόλλωνα γιατί έχουμε και οι δύο μεγάλες φιλοδοξίες. Σημαντικό για μας να ταυτιστούμε με την πόλη της Λεμεσού. Ο Απόλλωνας είναι ένα από τα μεγαλύτερα brand name στην Κύπρο».

Ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε: «Να καλωσορίσουμε τη Brokereo στην οικογένεια του Απόλλωνα. Ελπίζουμε να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία. Στόχος για τη νέα σεζόν είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Αυτό μπορεί να σημαίνει κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου».

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα ανέφεραν επίσης ότι ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς, η ομάδα ενισχύθηκε μέχρι στιγμής με ποιοτικούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές και γίνονται προσπάθειες για να έρθουν και ποιοτικοί ξένοι.

Επίσης, έγινε αναφορά και στις ακαδημίες των «κυανολεύκων», τονίζοντας πως τις θεωρούν ως το μέλλον της ομάδας και ότι τις παρακολουθούν.

Κωνσταντίνος Νικολάου