Με την παράδοση ξανά στην κυκλοφορία του γεφυριού με τα τέσσερα φανάρια και των ανακατασκευασμένων, οδών Μισιαούλη και Καβάζογλου και Γιλντίζ, επανασυνδέεται η κυκλοφορία στη Λεμεσό δήλωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.
Μιλώντας το πρωί στα τέσσερα φανάρια ο Δήμαρχος ανέφερε ότι σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα γιατί έχει παραδοθεί ένα έργο το οποίο ήταν τεχνικά δύσκολο και καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, καθώς και των διαδικασιών τερματισμού των εργασιών με τον αρχικό εργολάβο και επανα-προκήρυξης έργου.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λεμεσού απολογήθηκε στους δημότες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τους μήνες των εργασιών, λόγω της πυκνής κυκλοφοριακής συμφόρησης που δημιουργήθηκε.
Σημειώνεται ότι η ανασκευή της Γιλντίζ και του γεφυριού περιλαμβάνεται στο 2ο συμβόλαιο που υπογράφηκε για την ανακατασκευή της Μισιαούλη και Καβάζογλου, με κόστος 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όταν αποχώρησε ο πρώτος εργολάβος λόγω των καθυστερήσεων και περιλαμβάνει υπογειοποίηση υπηρεσιών, καθώς και σύνδεση του πεζόδρομου και ποδηλατοδρόμου με το Γραμμικό πάρκο στην κοίτη του Γαρύλλη.

Με το άνοιγμα του του δρόμου σταμάτήσαν να λειτουργούν τα φώτα τροχαίας που τοποθετήθηκαν προσωρινά στη διασταύρωση των οδών Feyzi Pasa, Tzelal Bagiar και Kioproulouzate (βόρεια της εκκλησίας του Αγίου Αντωνίου), από την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου που ξεκίνησε το έργο και έκλεισε η Γιλντίζ, με στόχο τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.
Ταυτόχρονα έχει τεθεί και πάλι στη διάθεση των πεζών η διάβαση πεζών που υπάρχει στην συγκεκριμένη διασταύρωση.