Στις 4 Ιουλίου παραδίδονται τα φοιτητικά διαμερίσματα που ανεγέρθηκαν στην Λεμεσό από την ΠΕΟ, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες στέγασης φοιτητών, που είτε οι ίδιοι, είτε ένας ή και οι δύο γονείς τους είναι μέλη του Συνδικαλιστικού κινήματος της ΠΕΟ.

Σε ανακοίνωση για την ολοκλήρωση των εργασιών οικοδόμησης του οικήματος, η ΠΕΟ αναφέρει ότι πρόκειται για 18 επιπλωμένα διαμερίσματα, 12 μονά και δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων και τέσσερα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, που θα φιλοξενήσουν συνολικά 28 φοιτητές. Σημειώνεται ότι τα διαμερίσματα θα ενοικιαστούν έναντι χαμηλού ενοικίου σε δικαιούχους φοιτητές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Οργάνωσης, μετά τη παράδοση του οικήματος στις 4 Ιουλίου, θα προχωρήσει στη διαδικασία επιλογής και κατανομής δωματίων των δικαιούχων φοιτητών, με βάση συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και μοριοδότηση. Σημειώνεται ότι, όσοι φοιτητές επιλεγούν, θα μπορούν να παραλάβουν το διαμέρισμα τους αρχές Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις αιτήσεις ενδιαφέροντος, από υφιστάμενους φοιτητές αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 30 Ιουνίου και για νέους φοιτητές μέχρι 10 Αυγούστου, αναφέρει η ΠΕΟ, και παραπέμπει για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25443000 ή στο σύνδεσμο peo.org.cy