«Πυρ ομαδόν» εξαπολύουν κατά του ΠΑΣΠ και οι ομάδες που βρίσκονται στο β’ γκρουπ του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας. Αναφέρουν πως η στάση του ΠΑΣΠ δεν εξυπηρετεί ούτε τους ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και το ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες αυτές είναι το δεύτερο σύνολο συλλόγων που εκδίδει ανακοίνωση κατά του Συνδέσμου των ποδοσφαιστών, καθώς έχει προηγηθεί ανακοίνωση από τις ομάδες της Β’ κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Ο ΠΑΣΠ δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών και του ποδοσφαίρου

Με θλίψη και έντονο προβληματισμό παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις ενέργειες και γενικότερα τη δημόσια συμπεριφορά του ΠΑΣΠ.

Πραγματικά διερωτώμαστε με ποιο τρόπο αυτή του η στάση είναι δυνατόν να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών και του ποδοσφαίρου.

Ακόμη πιο προσβλητικό είναι η ασέβεια που επιδεικνύει ο σύνδεσμος απέναντι στις ηγεσίες των σωματείων. Θα έπρεπε να μετρά τα λόγια του όταν αφήνει αιχμές και υπονοούμενα. Για να υπάρχει σήμερα κυπριακό ποδόσφαιρο, έγιναν θυσίες και σίγουρα όχι από τον ΠΑΣΠ.

Τα παιχνίδια εντυπώσεων δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση και είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθεί ο ΠΑΣΠ. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες και κανένας δεν θα βγει αλώβητος από την πανδημία του κορονοϊού.

Η επόμενη μέρα του κυπριακού ποδοσφαίρου θα είναι δύσκολη και ακόμη δυσκολότερη αν όλοι οι εμπλεκόμενοι δεν βρεθούμε στο ίδιο χαράκωμα. Ενόψει αυτής της πρόκλησης, ζητήματα επάρκειας, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας της ηγεσίας του ΠΑΣΠ θα πρέπει να προβληματίσουν τους ποδοσφαιριστές στο σύνολό τους.

Εκ μέρους,

Πάφος FC
Νέα Σαλαμίνα
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Εθνικός Άχνας
Δόξα Κατωκοπιάς».