Στις 13:00, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Η Ομόνοια Λευκωσίας, , με την προϋπόθεση ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Λέγκια Βαρσοβίας – Φλόρα Ταλίν Εσθονίας.

Οι αγώνες τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνουν στις 3/4 και 10 Αυγούστου. Η Ομόνοια θα είναι γηπεδουχος στον πρώτο αγώνα.

Στις 14:00 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του αγώνα Ραπίντ Βιέννης – Σπάρτα Πράγας. Η Ανόρθωση θα είναι φιλοξενούμενη στον πρώτο αγώνα.

Σε περίπτωση που η Ομόνοια αποκλειστεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τη χαμένη ομάδα από το ζευγάρι Λέγκια Βαρσοβίας – Φλόρα Ταλίν Εσθονίας.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League θα γίνουν στις 5 και 12 Αυγούστου.

Στο Europa Conference League, η ΑΕΛ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Βλάζνια Αλβανίας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Καραμπάκ Αζερμπαϊτζάν – Άστοντ Ισραήλ. Στην Κύπρο θα γίνει ο πρώτος αγώνας.

Ο Απόλλων, αν αποκλείσει τη Ζίλινα Σλοβακίας, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Χάιντουκ Σπλιτ Κροατίας – Τομπόλ Καζακστάν. Στην Κύπρο θα γίνει ο επαναληπτικός.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League θα γίνουν στις 5 και 12 Αυγούστου.