Ο Δημήτρης Γιαννακού θα είναι ο φετινός βασιλιάς καρνάβαλος, στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού, όπως αποφάσισε σε συνεδρία του, το βράδυ της Πέμπτης, το δημοτικό συμβούλιο.

Ο νέος βασιλιάς καρνάβαλος, ο οποίος από μικρή ηλικία συμμετέχει στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις της Λεμεσού, είναι και ο νεαρότερος που λαμβάνει το χρίσμα του βασιλιά καρνάβαλου.

Η στέψη του νέου βασιλιά θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, επίσημη πρώτη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων, οι οποίες κορυφώνονται με την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Οι προετοιμασίες για το Λεμεσιανό καρναβάλι συνεχίζονται πυρετωδώς, με τον Δήμο Λεμεσού να υπόσχεται δυναμική επιστροφή, μετά τους περιορισμούς που είχε φέρει η πανδημία από το 2020.

 

Ο Δημήτρης είναι τηλεοπτικός και θεατρικός παραγωγός και συμμετείχε στο καρναβάλι απο την ηλικία των 3 ετών. (1986)

Απο την ηλικία των 10 ετών (1993) συμμετέχει στις παρελάσεις του καρναβαλιού με ομάδες αρμάτων ως χορευτής – με εντυπωσιακές χορογραφίες και φαντασμαγορικές στολές.

Απο το 1995 -2016 είναι δημιουργός ομάδων και αρμάτων με συμμετοχή στις μικρές και στις μεγάλες παρελάσεις αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις του Καρναβαλιού. 

Απο το 2017 μπαίνει στην μεγάλη όμαδα του Δήμου Λεμεσού ως ενεργό εθελοντικό μέλος για τη διοργάνωση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

 

Ο Δημήτρης Γιαννακού μίλησε στο ΚΑΝΑΛΙ 6 για την μεγάλη τιμή που του έγινε από τον Δήμο Λεμεσού.