Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 40χρονο επιχειρηματία περιμένοντας τον σε μια διαδρομή που φαίνεται να ακολουθούσε καθημερινά για να μεταβεί στον χώρο εργασίας του. Όταν σταμάτησε με το όχημα του σε άλτ, άνοιξαν πυρ εναντίον του, από κοντινή απόσταση.

Η απόπειρα φόνου εναντίον του επιχειρηματία ο οποίος είχε ξεκινήσει από την οικία του στο Καλό Χωριό Κλήρου, διαπράχθηκε λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί, στον δρόμο Παλαιχωρίου-Λευκωσίας. Η υπόθεση φαίνεται ότι σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας, που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα.

Από τους πυροβολισμούς, το τζάμι του αυτοκινήτου θρυμματίστηκε και ο 40χρονος φέρεται να ανέπτυξε άμεσα ταχύτητα με το όχημά του, ακολουθώντας πορεία αντίθετη, προς το Παλαιχώρι.  Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων, το όχημα του επιχειρηματία, ακινητοποιήθηκε μακριά από το σημείο ρίψης των πυροβολισμών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις, ενώ από το πρωί συλλέγουν τεκμήρια στην προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη των επίδοξων δολοφόνων.

Ο 40χρονος που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έχει τραυματιστεί από το τζάμι που θρυμματίστηκε, όχι όμως σοβαρά. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθεί και κατάθεση από τον επιχειρηματία.

Σημειώνεται ότι εναντίον του 40χρονου διαπράχθηκε και στο παρελθόν απόπειρα φόνου σε μία από τις αποθήκες των εργασιών του. Το θύμα είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις, χωρίς ωστόσο να τον βαραίνει οποιαδήποτε καταδίκη.