Νέο βίντεο που έλαβε από τη 40χρονη, που δέχθηκε την επίθεση από τους 76χρονους σπιτονοικοκύρηδες της, δημοσιοποίησε σήμερα στον λογαριασμό της στο Facebook, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΚΙΣΑ, το οποίο δείχνει φρουρό στην είσοδο του Γραφείου Κοινωνικής Ευημερίας να μην δίνει σημασία στη γυναίκα που κρατά μωρό, που κλαίει και απευθύνεται σε αυτόν, ενώ στο τέλος της κλείνει και το παράθυρο.

Η «Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό» αναφέρει πως η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση, με την χθεσινή ανακοίνωση της όχι μόνο αποποιήθηκε τις ευθύνες της αλλά προσπάθησε να πείσει την κοινωνία ότι το θύμα είναι παρανοϊκό, αφού προτίμησε να μείνει στο χώρο εκεί να κακοποιείται αντί να μετακινηθεί σε ασφαλή χώρο που τις υπέδειξαν οι Υπηρεσίες της.

Προσθέτει πως όταν ρωτήσαν σχετικά το θύμα, τους έστειλε ως απόδειξη της μεταχείριση της από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας το συγκεκριμένο βίντεο.

Η ΚΙΣΑ εκφράζει την ελπίδα «η Υφυπουργός να καλέσει το θύμα για να την ακούσει και να απολογηθεί πριν εκδώσει την επόμενη ανακοίνωση της» όπως γράφει χαρακτηριστικά.