Τραγικό θάνατο βρήκε 72χρονος οδηγός σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί στη Λεμεσό.

Νεκρός είναι ο Παύλος Διονυσίου από το Αργάκι Μόρφου, κάτοικος Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί, όταν αυτοκίνητο σαλούν που οδηγούσε ο 72χρονος, «εξερχόμενο σε κύρια αρτηρία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με βαρέου τύπου όχημα και συγκεκριμένα πλατφόρμα μεταφοράς αυτοκινήτων, το οποίο οδηγείτο στην κύρια οδό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός του σαλούν αυτοκινήτου να τραυματιστεί θανάσιμα».

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο άτυχος Διονυσίου εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση των μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να τον απεγκλωβίσουν. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο οδηγός του οχήματος-πλατφόρμα, το οποίο ενεπλάκη στο δυστύχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, εκ πρώτης όψεως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, ανέφερε ο κ. Καφάς, βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

«Ταχύτητα ή αμέλεια ή οτιδήποτε άλλο εξετάζεται και θα προκύψουν από τις λεπτομερείς εξετάσεις που θα διενεργήσει η Αστυνομία, τόσο στη σκηνή του δυστυχήματος όσο και μετέπειτα από έρευνες που θα γίνουν», ανέφερε.