Διενεργείται σήμερα νεκροψία επί της σορού 38χρονης που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή από τον συμβίο της στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο χώρος όπου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή η 38χρονη εξετάστηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η γυναίκα, που είναι Βρετανίδα μόνιμη κάτοικος Κύπρου, εντοπίστηκε γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή στο διαμέρισμα όπου διαμένει με τον συμβίο της, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Ο κ. Νικολάου είπε πως τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση οι ιατροδικαστές ανέφεραν, όπως σημείωσε ο κ. Νικολάου, πως «η 38χρονη φέρει εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, καθώς και αιματώματα περιοφθαλμικά και στους δύο οφθαλμούς».

Η σορός της 38χρονης μεταφέρθηκε στον νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, εν αναμονή της διενέργειας της νεκροψίας που θα γίνει στη 13:30.

Αναμένεται, , «το αποτέλεσμα της νεκροψίας και άλλες εξετάσεις που θα διενεργήσουμε, ώστε να διαφανεί η πραγματική αιτία του θανάτου της», είπε ο κ. Νικολάου.