Συνολικά έξι κιλά ναρκωτικών εντοπίστηκαν χθες στην επαρχία Λευκωσίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Αστυνομία, άντρας, ηλικίας 25 ετών, θεάθηκε να παραλαμβάνει άγνωστο αντικείμενο από πλαστικό ντεπόζιτο νερού, το οποίο βρίσκεται κοντά στο χώρο διαμονής του, σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του ντεποζίτου, ανευρέθηκαν τρία κιλά και 300 γραμμάρια κάνναβης, δύο κιλά και 696 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και δύο πιστόλια, αριθμός σφαιρών και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΥΚΑΝ, τις τελευταίες τρεις ημέρες, η Υπηρεσία προχώρησε στον εντοπισμό και στην κατάσχεση πέραν των δέκα κιλών ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 7 κιλά και 582 γραμμάρια κάνναβης, 2 κιλά και 697 γραμμάρια κοκαΐνης και 8 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης των υποθέσεων, συνελήφθησαν 11 συνολικά πρόσωπα, εκ των οποίων τα 9 τελούν υπό κράτηση.