Μηχανές έκδοσης εισιτηρίων από τις οποίες οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια με πιστωτικές κάρτες, θα εγκαταστήσει σταδιακά σε τρεις με 4 μήνες σε κεντρικά σημεία της Λεμεσού, η ΕΜΕΛ.

Όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 ο σύμβουλος στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού Πέτρος Θεοχαρίδης, για  τεχνικούς λόγους που δεν εξαρτώνται από την ίδια, η ΕΜΕΛ δεν μπορεί  να εγκαταστήσει τις μηχανές στα λεωφορεία.

Οπότε γύρω στις 15 μεγάλες τέτοιες μηχανές, που θα ελέγχουν και θα εκδίδουν τα πάντα, θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ταυτόχρονα η ΕΜΕΛ προχωρά σε στρατηγικές συνεργασίες με τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς για να εγκαταστήσει ακόμη 60 με 80 μηχανές έκδοσης εισιτηρίων, σε αλυσίδες περιπτέρων και υπεραγορών.

Παράλληλα η Εταιρεία, ετοιμάζεται να εξοπλίσει δεκάδες λεωφορεία με βάσεις ποδηλάτων, υπερσύγχρονες που τοποθετούνται μπροστά και μπορούν να μεταφέρουν 2 ή 3 ποδήλατα.

Για το θέμα αυτό βρίσκεται σε επαφή και με Συνδέσμους Ποδηλατιστών.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Θεοχαρίδη, θα τοποθετηθούν 60 βάσεις σε μια πρώτη φάση κι άλλες 60 αργότερα με τις οποίες θα καλυφθεί το 70% των διαδρομών.

Οι βάσεις παραγγέλθηκαν, θα αφιχθούν από τις ΗΠΑ και αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία.