Ανοίγει και επίσημα τις πύλες του, το μεγαλύτερο καζίνο-θέρετρο της Ευρώπης, το City of Dreams Meditterranean, στη Λεμεσό, σηματοδώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για τον τουρισμό της Κύπρου. 

Με συνολική επένδυση, που ξεπερνά τα €600 εκατομμύρια, το εμβληματικό City of Dreams  Meditterranean, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Κύπρο και στοχεύει στο να καθιερώσει το νησί ως έναν ολόχρονο προορισμό για υψηλής ποιότητας τουρισμό, για ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης, αλλά και ως ένα κομβικό σημείο διεθνούς επιχειρηματικού και συνεδριακού τουρισμού. 

Σε συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με την ευκαιρία των εγκαινίων του θερέτρου που θα γίνουν απόψε στις 20:00, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Melco, Lawrence Ho,  παρουσίασε το όραμα της εταιρείας που οδήγησε στην ανάληψη και υλοποίηση του έργου, σημειώνοντας ότι η υλοποίηση του επετεύχθη μέσα από δύσκολες περιόδους, όπως η πανδημία του κορωνοϊού.      

Ο κ. Ho σημείωσε ότι το έργο δημιουργεί πάρα πολλές νέες δυνατότητες και επιτρέπει στην Κύπρο να ξεκλειδώσει νέες αγορές στην περιοχή, αλλά και πέραν αυτής. Ανέφερε ακόμη ότι το θέρετρο είναι προϊόν σκληρής δουλειάς χιλιάδων ανθρώπων, μέσω της συνεργασίας με την Κυβέρνηση, την επιχειρηματική κοινότητα, τους συναδέλφους, αλλά και τους κατοίκους αυτού του νησιού. 

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams  Meditterranean, Grant Johnson, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους συναδέλφους του για τις άοκνες προσπάθειες και τις ώρες που αφιέρωσαν τα τελευταία χρόνια για να επιτευχθεί η υλοποίηση του έργου και σημείωσε ότι η Κύπρος είναι πλέον έτοιμη να ανταγωνιστεί στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας και των μεγάλων συνεδρίων σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. 

Στον δικό του χαιρετισμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNS, Μενέλαος Σιακόλας, τόνισε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί μια πραγματικά σημαντική ημέρα για όλους στον όμιλο, αφού το City of Dreams  Meditterranean είναι ένα μοναδικό έργο, το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τη θέση της Κύπρου, ως τουριστικό προορισμό. 

Σημειώνεται ότι το City of Dreams  Meditterranean διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο δεκατεσσάρων ορόφων με 500 δωμάτια και σουίτες, ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον με τυχερά παιχνίδια, υπαίθριο αμφιθέατρο, πάρκο περιπέτειας για οικογένειες, εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, καθώς και πολυτελή καταστήματα λιανικής πώλησης.