Ο δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας που μας δίδαξε η ίδια στο πέρασμά της από τη ζωή, ανέφερε ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών Κώστας Χαμπιαούρης.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Χαμπιαούρης αναφέρεται στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Τρίτη το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας Φοινιού προς τιμή της αείμνηστης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου για μετονομασία του δρόμου που οδηγεί στην καινούργια πτέρυγα της Στέγης.

“Στον άνθρωπο που κόσμησε την πολιτική ζωή της πατρίδας μας και προσέφερε τα μέγιστα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου και δη των ευάλωτων ομάδων. Στον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί να στηρίξει τις προσπάθειές μας για τις ορεινές κοινότητες. Ο δρόμος που οδηγεί στην καινούρια πτέρυγα της Στέγης φέρει από σήμερα το όνομά της” έγραψε ο Επίτροπος.

Οπως είπε, ο “δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας που μας δίδαξε η ίδια στο πέρασμά της από τη ζωή. Αιωνία της η μνήμη”.

Πέραν του κ. Χαμπιαούρη, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση και ο γιος της αείμνηστης Υπουργού, Αχιλλέας Αιμιλιανίδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ