Είκοσι δύο κιλά κάνναβης φέρεται να εντόπισε στην κατοχή 43χρονου η ΥΚΑΝ Λεμεσού, με τον ύποπτο να οδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ αναμένονται νέες έρευνες μετά τη διαδικασία για την κράτησή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εντοπισμός της κάνναβης έγινε μετά από πληροφορία ότι συγκεκριμένο άτομο εισάγει και διοχετεύει στην αγορά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα ψες μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν στο σπίτι του 43χρονου που βρίσκεται στο χωριό Βάσα Κοιλανίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη σοφίτα του σπιτιού εντόπισαν 22 κιλά κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες. Στο αυτοκίνητο του υπόπτου φέρεται να εντόπισαν επίσης, σε ταξιδιωτική τσάντα, δύο άδειες νάιλον συσκευασίες που πιστεύεται ότι περιείχαν κάνναβη.

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Το σπίτι τέθηκε υπό φρούρηση καθώς οι έρευνες των μελών της ΥΚΑΝ σταμάτησαν λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα. Αναμένεται να επαναρχίσουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του δικαστηρίου.

 

πηγή ΚΥΠΕ