Με πτήση της Cyprus Airways, που έφτασε απόψε από το Ανόβερο μέσω Θεσσαλονίκης, επαναπατρίστηκαν στην Κύπρο 107 επιβάτες.
 
Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος, που ξεκίνησε από το Ανόβερο της Γερμανίας και έκανε ενδιάμεσο σταθμό στη Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο μετά τις 7 και 30.
 
Με την πτήση της Cyprus Airways έφτασαν στην Κύπρο άτομα που ήταν επιδοματικοί ασθενείς του κράτους και βρίσκονταν σε διάφορες χώρες του εξωτερικού για ιατρικούς λόγους, καθώς και άτομα που πληρούσαν τα κριτήρια του Υπουργείου Υγείας για επαναπατρισμό.
 
Πρόκειται για έναν επιβάτη από τη Γαλλία, 36 από το Ανόβερο, δύο από τη Δανία, τρεις από την Ελβετία, δύο από την Ολλανδία, δύο από την Πολωνία, 7 από τη Σαουδική Αραβία και 54 από τη Θεσσαλονίκη.
 
Σημειώνεται ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους, θα μεταφερθούν στο σπίτι τους, όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες, ενώ οι υπόλοιποι θα πάνε σε ξενοδοχειακές μονάδες που επιλέχθηκαν από το κράτος για απομόνωση, επίσης για 14 μέρες.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση της Cyprus Airways από το Heathrow του Λονδίνου, 93 επιβάτες, μεταξύ των οποίων 30 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας από τη Γαλλία, 59 από το Ηνωμένο Βασίλειο και 6 από τη Νέα Ζηλανδία.