Την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη είσοδο της Ερήμης από τα δυτικά ώστε να τεθεί φραγμός στις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσονται στο δρόμο που την ενώνει με τον αυτοκινητόδρομο και τον παλιό δρόμο προς Επισκοπή, έχει ζητήσει η κοινότητα από τον Υπουργό Μεταφορών.

Όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 ο κοινοτάρχης Ερήμης  Αντρέας Αρέστη, ο Γιάννης Καρούσος αντίκρυσε θετικά το αίτημα και υποσχέθηκε πως θα το προωθήσει.

Ο κ. Αρέστη τόνισε πως με την κατασκευή κυκλικού κόμβου  αφενός θα τεθεί φραγμός στην ανάπτυξη μεγάλων ταχυτήτων στο δρόμο, που παλαιότερα υπήρξαν καταγγελίες ότι γίνονταν και κόντρες από νεαρούς και αφετέρου θα αναβαθμιστεί εικόνα της είσοδου αυτής,  στην κοινότητα.

Ο κοινοταρχης Ερήμης είπε ακόμη πως ο Υπουργός Μεταφορών ζήτησε πίστωση χρόνου γύρω στους 18 μήνες, ώστε να εκπονηθούν οι σχετικές μελέτες.

Για το θέμα του γεφυριού στον παλιό δρόμο μεταξύ Ερήμης και Επισκοπής ο κύριος Αρέστη μας είπε πως από μελέτη που διενεργήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών, διαπιστώθηκε πως το γεφύρι είναι ανθεκτικό και δεν έχει πρόβλημα ασφάλειας.

Καθώς και ότι ο Γιάννης Καρούσος δεσμεύθηκε να προωθήσει επέκταση του γεφυριού ώστε δημμιουργηθεί  πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, αφού όπως είπε από την περιοχή περνούν πάρα πολλοί ποδηλατες που κατευθυνονται  προς το Κούριο και την Πάφο αλλά και πεζοί που επισκέπτονται τις παραλίες του Κουρίου.

Ο Γιάννης Καρούσος ανήγγειλε πρόσφατα πως προχωρά η επίστρωση της συγκεριμένης γέφυραςς, που ενώνει την Κοινότητα  με την Επισκοπή, καθώς επίσης και επίστρωση τεσσάρων χιλιομέρων του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Πάφου, εντός της κοινότητας.