Σε κλίμα συγκίνησης οι βουλευτές που αποχωρούν αφού δεν θα επαναδιεκδικήσουν εκλογή στο κοινοβούλιο απηυθύναν την αποχαιρετιστήρια ομιλία τους. Ο πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου, ευχαρίστησε το προσωπικό της Βουλής και τους βουλευτές, αλλά και τους πολίτες. Το πιο σημαντικό, ανέφερε, είναι να αναλογιστεί η Βουλή όσα δεν έκανε και προέτρεψε τους βουλευτές να συνεχίσουν να εργάζονται με γνώμονα τον άνθρωπο. «Στην τελική, μεγαλύτερη αξία έχει να μπορέσεις να σταθείς με καθαρό βλέμμα μπροστά στον λαό και ειδικά στους νέους και να έχεις την αξιοπρέπεια να ζητήσεις «συγνώμη», για όσα δεν κατάφερες, παρά την προσπάθεια.

Αποχαιρετιστήρια ομιλία απηύθυναν και οι βουλευτές Κωστάκης Κωνσταντίνου, Ζαχαρίας Ζαχαρίου και Γιωργός Γεωργίου από τον ΔΗΣΥ και οι Ανδρέας Φακοντής και Σκεύη Κουκουμά από το ΑΚΕΛ και οι Γιώργος Περδίκης και Γιώργος Λιλλήκας.

Σε ότι αφορά την νομοθετική εργασία η Ολομέλεια δεν αποδέχθηκε να κηρυχθεί ως κατ’ επείγον νομοσχέδιο που ρυθμίζει το ζήτημα των ονομάτων των κομμάτων, στη βάση σύστασης του Γενικού Εισαγγελέα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την εκλογική διαδικασία και το θέμα θα εξεταστεί στην νέα Βουλή.

Η Βουλή ψήφισε συμπληρωματικό προϋπολογισμός ύψους 250 εκατ. ευρώ για υλοποίηση των ειδικών σχεδίων του Υπουργείου Εργασίας, αγορά εμβολίων COVID-19, τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, και αγορά υπηρεσιών για ενίσχυση του Υπ. Υγείας σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ψηφίστηκε επίσης πρόταση νόμου του ΔΗΚΟ ώστε το σύνολο όσων χρωστούν στον φόρο μέχρι το τέλος του έτους 2019, εάν έχουν μείωση του κύκλου εργασιών πέραν του 25% θα μπορούν να ενταχθούν στο σχέδιο ρύθμισης των ληξιπρόθεσμών φορολογικών οφειλών που ίσχυε από το 2016.

Ενώπιον της Ολομέλειας για ψήφιση βρίσκονται πάνω από 80 θέματα: 
Το σχέδιο απόφασης τεσσάρων κομμάτων με το οποίο ζητούν άμεση δημοσιοποίηση του ενδιάμεσου πορίσματος της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις το οποίο να εξεταστεί από εισαγγελείς της Δημοκρατίας, καλώντας παράλληλα τον γενικό εισαγγελέα και τον βοηθό γενικό εισαγγελέα να απέχουν από τη διαδικασία δημοσιοποίησής του.

Το νομοσχέδιο των κρατικών εγγυήσεων για παροχή δανείων σε επιχειρήσεις από τις τράπεζες, το οποίο φαίνεται να εξασφαλίζει την απαραίτητη πλειοψηφία με σωρεία τροπολογιών των κομμάτων.

Άλλες 13 προτάσεις νόμου από βουλευτές που αλλάζουν το πλαίσιο των εκποιήσεων θα τεθούν επίσης ενώπιον της ολομέλειας. Για το θέμα αυτό Κατεπείγουσα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, απέστειλε ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου. Εκφράζει τις ανησυχίες της Κεντρικής Τράπεζας, αναφορικά με το περιεχόμενο προθέσεων που εκφράζονται σε σχέση με πιθανή τροποποίηση του νομικού πλαισίου των εκποιήσεων.