Ένοπλος ληστής με μαχαίρι και τέϊζερ, (όργανο που εκκενώνει ρεύμα και προκαλεί ηλεκτροπληξία), πήρε σβάρνα μετά τα μεσάνυχτα φούρνο και περίπτερα στη Λεμεσό. Στην μία μετά τα μεσάνυχτα μπήκε σε φούρνο στη Μέσα Γειτονιά κι απειλώντας την υπάλληλο άρπαξε ένα κουτί εισφορών που περιείχε 50 περίπου ευρώ.
Στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα ο δράστης χτύπησε περίπτερο στην οδό Πέτρου Τσίρου, απ’ όπου άρπαξε από το ταμείο 450 ευρώ, ενώ δύο ώρες αργότερα ¨χτύπησε¨ κι άλλο περίπτερο στα Πάνθεα, απ’ όπου άρπαξε 64 ευρώ. Ο ληστής σύμφωνα με την περιγραφή των παραπονούμενων υπαλλήλων είχε καλυμμένο το κεφάλι του με καπέλο και φούτερ. Απομακρύνθηκε απ’ τις σκηνές που έδρασε με μοτοποδήλατο

Έκλεψαν τις οικονομίες 72χρονου

Την διάρρηξη της κατοικίας του, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου χθες βράδυ, 72χρονος συνταξιούχος. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, επιστρέφοντας στην κατοικία του στην Έμπα, στις 10.30 το βράδυ, διαπίστωσε παραβίαση της πόρτας, όπως και την κλοπή 8 χιλιάδων ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, που έκρυβε κάτω από το κρεβάτι του. Αστυνομικοί έσπευσαν στην σκηνή κι άρχισαν έρευνες.