Γύρω στις 11.15 χθες βράδυ, άγνωστος άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο με κουκούλα, εισήλθε στο σπίτι 54χρονης στη Λεμεσό, της επιτέθηκε γρονθοκοπώντας της. στο πρόσωπο, φωνάζοντας της επανειλημμένα τη λέξη «λεφτά», στην αγγλική γλώσσα. Αφού η 54χρονη άρχισε να φωνάζει, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στον χώρο κι άρχισαν έρευνες εντόπισαν στην αυλή γειτονικής οικίας 30χρονο να περιφέρεται ύποπτα. Στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκε τσαντάκι μέσης, με χρηματικό ποσό των 2,960 ευρώ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, 12 κροτίδες και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους πεντέμισι γραμμαρίων.
Ο 30χρονος ύποπτος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα, της παράνομης κατοχής περιουσίας, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της κατοχής εκρηκτικών υλών, και της μαχαιροφορίας. Από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, στα ρούχα του εντοπίστηκαν κηλίδες που πιστεύεται ότι είναι κηλίδες αίματος. Ταυτοποίηση τους αναμένεται να γίνει με εργαστηριακές εξετάσεις.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν στην περιοχή, στη διαδρομή μεταξύ της οικίας όπου ο ύποπτος άντρας εισήλθε και επιτέθηκε εναντίον της 54χρονης και του σημείου όπου εντοπίστηκε ο 30χρονος ύποπτος, εντοπίστηκε μία κουκούλα, που παραλήφθηκε για να τύχει εργαστηριακών εξετάσεων. Η 54χρονη γυναίκα υπέστη αραχνοειδές αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κάταγμα ρινικού οστού. Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι εκτός κινδύνου.