Συνάντηση θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, με τον  Πρόεδρο του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί Λεμεσού Ντίνο Κωνσταντίνου, σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οδηγοί ταξί κατήλθαν από χθες σε επ’ αόριστον στάση απεργίας λόγω του ότι, όπως υποστηρίζουν, δόθηκαν εξουσίες στην Hermes από το κράτος, σε σχέση με τη διαδικασία ρύθμισης λειτουργίας των Αστικών Ταξί στα αεροδρόμια.

Αρκετοί οδηγοί ταξί κατέλαβαν σήμερα το πρωί την μία λωρίδα του παραλιακού της Λεμεσού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί Λεμεσού, Ντίνος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι η συμφωνία στην οποία κατέληξαν η Αρχή Αδειών με την HERMES, δεν ήταν σε γνώση του Συνδέσμου από πριν και τόνισε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά.

Ο κ. Κωνσταντίνου επεσήμανε, παράλληλα, ότι με τους νέους κανονισμούς, η Hermes δεν μπορεί να «αγγίξει», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πειρατές οδηγούς.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι με την εν λόγω συμφωνία, η Αρχή Αδειών έδωσε δικαίωμα στην HERMES να ελέγχει και να διοικεί τη λειτουργία των αστικών ταξί.

Ο κ. Κωνσταντίνου εξέφρασε, τέλος, την πεποίθηση ότι στην συνάντηση που θα έχει το απόγευμα με τον αρμόδιο Υπουργό, θα εξευρεθεί λύση.