Υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, η οποία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη 24χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου είχε τραυματιστεί άνδρας μετά από τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, ο τραυματίας είχε κτυπηθεί από αυτοκίνητο, το οποίο είχε εγκαταλείψει τη σκηνή.

Αστυνομικοί μετέβησαν στη σκηνή και εντόπισαν τον τραυματία. Πρόκειται για 34χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου χειρουργήθηκε για κάταγμα δεξιάς κνήμης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 34χρονος, με κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι κτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, τον οποίο γνωρίζει και έχει μαζί του διαφορές. Ανέφερε ότι, ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου, σκόπιμα ο 23χρονος οδήγησε με ταχύτητα το αυτοκίνητο κατά πάνω του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια ο 23χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο με το αυτοκίνητο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι ιδιοκτησίας ενός 24χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εξασφαλίστηκε και εναντίον του 23χρονου, ο οποίος καταζητείται.