Ο αυξημένος αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού, το τελευταίο διάστημα, ανησυχεί τις αρμόδιες υπηρεσίες, που αναμένεται να προχωρήσουν στη λήψη μέτρων αποτροπής μετάδοσης και διασποράς του ιού
Όπως δήλωσε στο σταθμό μας ο καθηγητής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Λεόντιος Κωστρίκης, έχει αποφασιστεί συνάντηση της επιστημονικής ομάδας με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τους αρμόδιους υπουργούς στο Προεδρικό το πρωί της Παρασκευής Ακολούθως ο υπουργός θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στις 10:30 για να ανακοινώσει τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

«Καθάρισε» η Μαρίνα

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση των χώρων εστίασης και κοινόχρηστων εγκαταστάσεων της μαρίνας Λεμεσού και από χθες το απόγευμα επαναλειτουργεί μεγάλο μέρος της, με μερικά μόνο εστιατόρια να παραμένουν κλειστά μέχρι την ανακοίνωση των εργαστηριακών εξετάσεων του προσωπικού τους.

Πρόστιμο σε παραβάτες στη Λεμεσό

134 έλεγχοι σε επαγγελματικά υποστατικά έγιναν στη Λεμεσό το τελευταίο 24ωρο από την Αστυνομία, σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων που επιβάλλεται να εφαρμόζονται λόγω του κορωνοϊού. Έγιναν 5 καταγγελίες, επειδή υπάλληλοι δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες και σε περιπτώσεις επειδή δεν υπήρχαν ευκρινείς σημάνσεις στα υποστατικά. Συνολικά για τους παραβάτες εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα 2750 ευρώ.