Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού διερευνάται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πρόκειται για νεαρό άνδρα, κρατούμενο στον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας, ο οποίος χθες παρουσίασε πυρετό και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικά Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου θεωρήθηκε υψηλού κινδύνου περιστατικό. Ακολούθως, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις, όπου και κρατείται σε απομόνωση.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, ο νεαρός κρατούμενος αρχικά ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν αισθανόταν καλά, ενώ χθες παρουσίασε πυρετό. Επίσης, ανέφερε ότι πριν συλληφθεί είχε ταξιδέψει στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, χθες βράδυ έκλεισε ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας, όπου κρατείτο ο νεαρός άνδρας, για απολύμανση, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας που ήρθαν σε επαφή με τον κρατούμενο έχουν συστάσεις να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου βγουν τα αποτελέσματα που στάλθηκαν για εξετάσεις.

Ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας άνοιξε σήμερα αφότου ολοκληρώθηκε η απολύμανσή του.

Ο κρατούμενος είχε έρθει σε επαφή με αστυνομικούς στον σταθμό Ομορφίτας, του ΤΑΕ, αλλά και με άτομα στο δικαστήριο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.