Η ΚΟΠ με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι η Εθνική μας ομάδα Ανδρών στο ποδόσφαιρο, ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με το Μαυροβούνιο, ενώ στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Μαυροβούνιο. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 19:45 στο ΓΣΠ και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τα ΜΜΕ. 

Στις 12:00 το μεσημέρι ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιόχαν Βάλεμ και ο Γιάννης Κούσουλος θα μιλήσουν σε Συνέντευξη Τύπου στο Συνεδρίακό κέντρου ΓΣΠ.

Στις προπονήσεις της Εθνικής συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Τάσος Κίσσας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Καρώ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Κύπρος Χριστοφόρου, Νικόλας Ιωάννου, Χρίστος Γουήλερ, Γρηγόρης Κάστανος, Ιωάννης Κούσουλος, Ματία Σπόλιαριτς, Μαρίνος Τζιωνής, Γιάννης Σατσιάς, Ανδρέας Αβραάμ, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πιέρος Σωτηρίου, Λοϊζος Λοϊζου, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία και Δημήτρης Χριστοφή.

Να σημειωθεί πως ο Βαλεντίνος Σιέλης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με το Μαυροβούνιο λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο Nations League. Έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με το Αζερμπαϊτζάν (21:45, ΓΣΠ).Οι αγώνες της Εθνικής μας θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των κανονισμών UEFA. Θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.