Η ΚΟΠ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι σήμερα συναντήθηκε με εκπροσώπους των Σωματείων Futsal και πως αποφασίστηκε η διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος. Ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος θα οριστικοποιηθεί, όταν ξεκαθαρίσει και ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή,

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας προήδρευσε σήμερα σύσκεψης με εκπροσώπους των Σωματείων Futsal, στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Futsal Γιώργου Φαντάρου και του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Futsal 2020-2021 με διαφορετική μορφή από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Ο τρόπος διεξαγωγής θα οριστικοποιηθεί, όταν ξεκαθαρίσει και ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. 

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως γίνει εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για μείωση των ξένων στις ομάδες Futsal από τρεις σε δύο ενώ συμφωνήθηκε και το ύψος της χορηγίας της Ομοσπονδίας προς τα Σωματεία Futsal. 

Συζητήθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, τρόποι αύξησης των φιλάθλων στους αγώνες Futsal και σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι και η στάση του ΚΟΑ με τον οποίο θα προγραμματιστούν επαφές το προσεχές διάστημα.