Η ΚΟΠ μετά την αναβολή του παιχνιδιού της 5ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Δόξας, με νέα ανακοίνωση ενημερώνει ότι αναβλήθηκε και αγώνας κυπέλλου Άρης-Εθνικός Άχνας που θα γινόταν σήμερα στις 19:00. Ο συγκεκριμένος αγώνες αναβλήθηκε λόγω του ότι ο Εθνικός Άχνας ανακοίνωσε σήμερα ακόμη 17 θετικά κρούσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ για το Άρης-Εθνικός Άχνας:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι, επειδή έχουν εντοπιστεί πάνω από τέσσερα θετικά κρούσματα του ιού COVID-19 σήμερα στην ομάδα του Εθνικού Άχνας, ο σημερινός αγώνας του  Κυπέλλου Coca-Cola Α’, Β’ Κατηγορίας, μεταξύ του Άρη Λεμεσού και του Εθνικού Άχνας, αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ανακοίνωση για το ΑΠΟΕΛ-Δόξα:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ  σε σημερινή συνεδρία της αποφάσισε όπως ο αγώνας για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Δόξας που είναι προγραμματισμένος για διεξαγωγή την ερχόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται.

Ο λόγος της αναβολής είναι διότι η UEFA θα πάρει το στάδιο Γ.Σ.Π, δύο μέρες προηγουμένως, όπως είναι και ο κανονισμός της, για να το προετοιμάσει για τον αγώνα των play-off του Champions League, μεταξύ της Ομόνοιας Λευκωσίας και του Ολυμπιακού Πειραιώς που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου.

Για τη νέα ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο πιο πάνω αγώνας θα ενημερωθείτε αργότερα.