«Ελλάδα, δεν είσαι μόνη. Συνεχίζουμε να σε βοηθάμε» αναφέρει σε σχέση με τις φωτιές η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ.

Σημειώνει ότι «ως απάντηση στις μεγαλύτερες δασικές πυρκαγιές στην ιστορία της ΕΕ, ενεργοποιήσαμε μια τεράστια επιχείρηση μέσω του rescEU στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής έχουν επιστρατευτεί 11 πυροσβεστικά αεροπλάνα, 1 ελικόπτερο, 407 πυροσβέστες και 62 οχήματα από 8 χώρες».

Πηγή: Ertnews.gr

 

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.