Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας ενημέρωσε σχετικά με τη συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Ανδρέα Μουζουρίδη, με τον πρόεδρο του Αχιλλέα Καϊμακλίου. Το θέμα συζήτησης ήταν το κατά πόσο οι άνθρωποι του Αχιλλέα επιθυμούν να εξασκήσουν το δικαίωμα της ομάδας τους για άνοδο στην ΟΠΑΠ Basket League.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε χθες (15/06) η δεύτερη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέα Μουζουρίδη, και του προέδρου του Αχιλλέα Καϊμακλίου, Μαρίνου Μουσιούττα, εν συνεχεία της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους της ΟΠΑΠ Basket League στις 9 Ιουνίου 2020.

Εκ μέρους της ΚΟΚ έγινε ανάλυση όλων των δεδομένων που αφορούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως και το πλάνο για τα επόμενα χρόνια. Η ΚΟΚ διαβεβαίωσε την πλευρά του Αχιλλέα Καϊμακλίου για την στήριξη που θα έχει το σωματείο εκ μέρους της Ομοσπονδίας, εάν αποφασίσει την επιστροφή του στην ΟΠΑΠ Basket League.

Πλέον η ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου καλείται να αποφασίσει εάν θα εξασκήσει το δικαίωμά της για άνοδο στην ΟΠΑΠ Basket League, λόγω της κατάληψης της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β1 Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.