Ένταλμα σύλληψης αναμενόταν να εκδοθεί εναντίον ενός προσώπου το οποίο φέρεται να έβαλε στο στόχαστρο του χθες βράδυ περίπτερα και φούρνο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία μετά από αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων κατέληξε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο είναι γνωστό στις αστυνομικές αρχές.

Ο ένοπλος ληστής με μαχαίρι και τήζερ – όργανο που εκκενώνει ρεύμα και προκαλεί ηλεκτροπληξία – μπήκε χθες βράδυ σε ένα φούρνο και δύο περίπτερα και κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 564 ευρώ.

Συγκεκριμένα στην μία μετά τα μεσάνυχτα μπήκε σε φούρνο στη Μέσα Γειτονιά κι απειλώντας την υπάλληλο άρπαξε ένα κουτί εισφορών που περιείχε 50 περίπου ευρώ.

Στις 2 και 30 μετά τα μεσάνυχτα ο δράστης χτύπησε περίπτερο στην οδό Πέτρου Τσίρου, απ’ όπου άρπαξε από το ταμείο 450 ευρώ, ενώ δύο ώρες αργότερα «χτύπησε» κι άλλο περίπτερο στα Πάνθεα, απ’ όπου άρπαξε 64 ευρώ.

Ο ληστής σύμφωνα με την περιγραφή των παραπονούμενων υπαλλήλων είχε καλυμμένο το κεφάλι του με καπέλο και φούτερ και απομακρύνθηκε απ’ τις σκηνές που έδρασε με μοτοποδήλατο.