Στη 1:30 μετά το μεσημέρι αναμένεται να αρχίσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 66χρονου κυνηγού, που απεβίωσε χθες σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και νοσηλευόταν σε κώμα.

Την νεκροτομή θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ εκ μέρους της οικογένειας θα παραστεί ο Μάριος Ματσάκης. Οι οικείοι του 66χρονου μετά τον θάνατο του προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Αντένα, ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας θα διοριστεί ένας ιατρικός λειτουργός για να βοηθήσει στη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ θα διερευνηθούν και όλοι οι φάκελοι του ασθενούς.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 13 Νοεμβρίου, όταν ο 66χρονος ενώ κυνηγούσε στο Παραμάλι της Λεμεσού, γλίστρησε στο έδαφος με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο του. Από τον πυροβολισμό ο 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη του αριστερού του ποδιού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, ο άντρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω του ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος γιατρός για να τον χειρουργήσει, μεταφέρθηκε ακολούθως στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Από τον Νοέμβριο ο άντρας νοσηλευόταν στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις των γιατρών, εντοπίστηκαν άλλα προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να κρίνουν σκόπιμο να τον υποβάλουν σε περαιτέρω επεμβάσεις αποκατάστασης. Στην τελευταία επέμβαση, ωστόσο, ο 66χρονος έπεσε σε κώμα και χθες απεβίωσε.