Καταγγελία για ενδεχόμενη Ιατρική Αμέλεια από προσωπικό ιατρό που αφορά το θάνατο 34χρονου την περασμένη Τετάρτη στη Λεμεσό διερευνά η Αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, δήλωσε στο Κανάλι 6 πως χθες έχει υποβληθεί η καταγγελία από οικείους του 34χρονου που τον εντόπισαν νεκρό λίγο μετά το μεσημέρι προχθές στην οικία του, η καταγγελία σε βάρος του προσωπικού ιατρό του τον οποίο ο 34χρονος είχε επισκεφθεί την προηγούμενη μέρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 34χρονος ένιωθε έντονους πόνους στο στήθος και του παραχωρήθηκε από τον ιατρό φαρμακευτική αγωγή και την επόμενη μέρα βρέθηκε από νεκρός.

Ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε πως η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 34χρονου και η αστυνομία έχει ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους η αιτία θανάτου είναι ρήξη καρδιάς.

Ο κ. Κυριάκου πρόσθεσε πως αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων και πως θα ζητηθεί από τον ΟΚΥΠΥ να ορίσει λειτουργό που θα συνδράμει στη διερεύνηση της υπόθεσης.