Για τραγικό ατύχημα που συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας της οικογένειας κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο χωριό Κλαυδιά της Λάρνακας. Θύμα της οικογενειακής τραγωδίας είναι 21 ετών έγκυος γυναίκα και φερόμενος δράστης του φονικού, ο 23χρονος αδελφός της, ο οποίος την πυροβόλησε με το στρατιωτικό του τυφέκιο στο κεφάλι. Τραγική σύμπτωση, η κοπέλα είχε σήμερα τα γενέθλιά της. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 17.50 το απόγευμα κι ενώ η κοπέλα βρισκόταν στο σπίτι της στο χωριό Κλαυδιά μαζί με τον αδερφό της και τη μητέρα τους. Η νεαρή φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από το στρατιωτικό τυφέκιο G3 που κρατούσε ο αδελφός της.  Ήταν δύο μηνών έγκυος αναφέρουν οικεία της πρόσωπα.

Οι πρώτες μαρτυρίες  αναφέρουν ότι την ώρα της τραγωδίας, ο 23χρονος αδελφός της κοπέλας, καθάριζε το τυφέκιό του και πιθανολογείται ότι κατά τη διαδικασία καθαρισμού, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει στο κεφάλι την 21χρονη και να την τραυματίσει θανάσιμα. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστές για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις. Ο 23χρονος έχει οδηγηθεί στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και ανακρίνεται.