Ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου δεκαέξι κιλών εντόπισε η ΥΚΑΝ Λεμεσού σε σπίτι που ανήκει σε άντρα 41 ετών από τα Πολεμίδια. Η έρευνα έγινε αργά χθες το απόγευμα μετά από αίτημα της αστυνομίας των Βρετανικών βάσεων. Ο άντρας τελεί υπό κράτηση μετά από σύλληψη του από την αστυνομία των Βρετανικών βάσεων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μετά από αίτημα των Βρετανικών βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν το σπίτι του υπόπτου που βρίσκεται σε περιοχή στα Πολεμίδια όπου εντόπισαν δυο βαλίτσες που περιείχαν κάνναβη. Συγκεκριμένα στη μια βαλίτσα εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους έντεκα κιλών και 390 γραμμαρίων και στην άλλη τέσσερα κιλά και 560 γραμμάρια.

Τα ναρκωτικά παραλήφθηκαν και θα παραμείνουν στην κατοχή της αστυνομίας της Δημοκρατίας, για διερεύνηση της υπόθεσης σε συνεργασία με την αστυνομία των Βρετανικών βάσεων. Για την υπόθεση αναζητείται ένα άτομο. Ποσότητα κάνναβης βάρους 383 γραμμαρίων που εντοπίστηκε χθες βράδυ σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του χωριού Τραχωνιού, δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την υπόθεση.