Υπό την ομπρέλα της Lanitis Entertainment, θυγατρικής του ομίλου Λανίτη, θα βρίσκεται πλέον η διαχείριση της Gloria Jean’s Coffee στην Κύπρο καθώς και τα καταστήματα πώλησης ιταλικού παγωτού, Cremoso Gelato Artigianale.

Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται έπειτα από την επίτευξη συμφωνίας εξαγοράς από τις εταιρείες του ομίλου Λανίτη, Amathus Leisure και Lanitis Entertainment, της C.C. Coffee Company, ιδιοκτήτριας εταιρείας των 11 σημείων πώλησης καφέ Gloria Jean’s, των 4 σημείων πώλησης παγωτού Cremoso που λειτουργούν σε παγκύπρια βάση, καθώς και της μονάδας παρασκευής παγωτού.

Η Lanitis Entertainment αποτελεί την εταιρεία management του ομίλου που εξειδικεύεται στη διοίκηση και διαχείριση χώρων και έργων στον τομέα της εστίασης, διοργάνωσης εκδηλώσεων και αναψυχής γενικότερα.

Κάτω από την ομπρέλα της βρίσκονται τα εστιατόρια και οι χώροι εκδηλώσεων της Carob Mill Restaurants στον Χαρουπόμυλο Λανίτη (Artima, Draught, Karatello, Ciao Napoli, Stretto, Yabashi, MEATing, Richard & Berengaria Ball Room, Ceronia Hall) και ενώ στη Μαρίνα Λεμεσού το εστιατόριο Calma καθώς επίσης, όλες οι εργασίες και εγκαταστάσεις του Fasouri Watermania Waterpark και ο χώρος εκδηλώσεων στο Κτήμα Λανίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που η εταιρεία Lanitis Entertainment, επεκτείνει τις δραστηριότητες της εκτός Λεμεσού.