Στη σύλληψη 18χρονου για σκοπούς διερεύνησης πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και υπόθεσης κλοπής οχήματος, προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για πέντε διαρρήξεις που διαπράχθηκαν σε δύο Γραφεία, σε δύο καταστήματα και σε κουρείο, στην Πάφο.

Σημειώνεται ότι η πρώτη διάρρηξη γραφείου διαπράχθηκε την 1η Ιουλίου, ενώ η δεύτερη διάρρηξη γραφείου, καθώς και οι διαρρήξεις των δύο καταστημάτων και του κουρείου, διαπράχθηκαν στις 14 και 15 Ιουλίου. Η Αστυνομία προσθέτει ότι από το πρώτο γραφείο και τα δύο καταστήματα κλάπηκαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ από το δεύτερο γραφείο και από το κουρείο, δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Επιπλέον, η κλοπή οχήματος και συγκεκριμένα μοτοποδηλάτου 49 κυβικών, αξίας 500 ευρώ, διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικίας της ιδιοκτήτριάς του. Σημειώνεται ότι το μοτοποδήλατο έχει εντοπιστεί και επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Αναφέρεται ότι ο 18χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των πέντε διαρρήξεων και της κλοπής οχήματος. Τις υποθέσεις διαρρήξεων διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση κλοπής οχήματος.