Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος Ελληνοκύπριος που εντοπίστηκε το απόγευμα αιμόφυρτος σε λίμνη αίματος από συγγενικό του πρόσωπο, στην οικία του στην Ξυλοτύμπου. Γνωστός στις αρχές είναι το θύμα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου,

“Ο 37χρονος εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο και φέρει σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο άνδρας φέρει νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση” ανέφερε ενδεικτικά.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ μέλη της ΥΠΕΓΕ άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς εντοπισμό τεκμηρίων και στοιχείων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, ο 37χρονος είναι άτομο το οποίο απασχόλησε στο παρελθόν το ΤΑΕ Αμμοχώστου με  υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπώνδιαρρήξεις και κλοπές.