Χθες αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προκλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή την φάση θα συμμετέχει σίγουρα η Ανόρθωση, ενώ Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονται εκεί σε περίπτωση που αφήσουν εκτός συνέχειας του θεσμού ΟΦΗ και Καϊσάρ αντίστοιχα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια εκ των ομάδων που θα προκριθούν από τα ακόλουθα ζευγάρια του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για τα ζευγάρια: Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία)-Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Όσιγιεκ (Κροατία)-Βασιλεία (Ελβετία), Λάτσι (Αλβανία) Vs Χάποελ Μπεερ-Σεβά (Ισραήλ) και Γκέτεμποργκ (Σουηδία)-Κοπεγχάγη (Δανία).

Ο ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στο γκρουπ των δυνατών θα κληρωθεί με την Σοντερίσκε (Δανίας) ή με μία από τις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια: Τόρσαβν (Νησιά Φαρόε)-Δε Νιου Σεντς (Ουαλία), Ρένοβα (Σκόπια)-Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) και Ολίμπιγια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη).

Στο γκρουπ των δυνατών του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται και ο Απόλλωνας που αν αποκλείσει την ομάδα της Κρήτης, θα αντιμετωπίσει μια από τις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια: Προγκρέ (Λουξεμβούργο)-Βίλεμ (Ολλανδία), Μπόρατς Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)-Ρίο Άβε (Πορτογαλία) και Χάμαρμπι (Σουηδία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία).

Η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14:00. Θυμίζουμε ότι οι αγώνες είναι μονοί, ενώ θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών.