Νίκος Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ Νεοφύτου ως εκπρόσωποι της απερχόμενης διακυβέρνησης Αναστασιάδη φέρουν βαρύτατες ευθύνες για όσα συνέβησαν τα τελευταία δέκα χρόνια και γι’ αυτό θα πρέπει να κριθούν από το κοινό, δήλωσε στην εκπομπή του Σταθμού μας «Ελεύθερα κι Ωραία» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Σημείωσε παράλληλα ότι διαφθορά στην χώρα μας σύμφωνα με όλους τους διεθνείς δείκτες έχει εκτοξευθεί σε πρωτοφανή επίπεδα και δεν μπορεί η λύση του προβλήματος να επέλθει από όσους ήταν μέρος του. Και δύο υποψήφιοι στήριζαν την διακυβέρνηση Αναστασιάδη και κάλυπταν ή συγκάλυπταν σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων.

Ο κ. Λουκαΐδης ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αδιαμφισβήτητα είναι έντιμος και καθαρός και ο μόνος που έχει την προοπτική να φέρει μια πραγματική αλλαγή. Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό επισήμανε ότι βρίσκεται πρώτο στην ατζέντα του υποψηφίου που υποστηρίζει το ΑΚΕΛ, καθώς όπως δήλωσε «εάν δεν λύσουμε το Κυπριακό ότι κτίζουμε είναι σαν να το χτίζουμε πάνω στην άμμο».

Αναφερόμενος σε δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Λουκαΐδης ανέφερε ότι οι εκλογές δεν κερδίζονται από τις δημοσκοπήσεις τις οποίες αρκετοί προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν.